داوود ادیب در نشست خبری نمایشگاه کیتکس ۲۰۲۴

نمایشگاه بین‌المللی کیتکس ۲۰۲۴ در جزیره کیش برگزار خواهد شد_اسکوار


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار

«کیتکس ۲۰۲۴» یا همان نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات،‌ ارتباطات و برق پایدار از ۱۹ تا ۲۲ شهریور ۱۴۰۳ در سالن‌های ۱ و ۲ مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزار خواهد شد.

در نشست خبری امروز شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه کیتکس ۲۰۲۴ که در محل خانه نوآوری و فناوری ایران (iHiT) برگزار شد، جزئیات بیشتری درمورد برنامه‌ها و قسمت‌های گوناگون نمایشگاه کیتکس ۲۰۲۴ اراعه شد.

«داوود ادیب»، رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار فاوا، او گفت: «مسئله اختصاصی نمایشگاه امسال در قیاس با دوره‌های قبل، هم‌افزایی بین تشکل‌ها است که هماهنگی بین آن‌ها بر گردن کانون فاوا بوده است.»

ادیب در ادامه او گفت: «پیش‌بینی ما این است که نمایشگاه امسال کاملاً تخصصی برگزار بشود. وزارت صمت، وزارت ارتباطات، شرکت مخابرات ایران، معاونت علمی ریاست‌جمهوری و مجموعه مدیریتی iHit نقش بسزایی در سیاست‌گذاری این دوره داشته‌اند. شرکت‌کنندگان بسیاری از حوزه‌های هوش مصنوعی، متاورس، بلاک‌چین و دیگر عرصه‌های ICT وجود دارند و تلاش می‌کنیم از لبه‌های تکنولوژی در این نمایشگاه رونمایی بشود.»

او افزود: «ظرفیت خوبی در نمایشگاه تلکام داشتیم و همان شرکت‌ها برای وجود در نمایشگاه کیتکس ۲۰۲۴ اظهار آمادگی کرده‌اند. روز قبل، سازمان ملی هوش مصنوعی افتتاح شد تا زنجیره این اکوسیستم کامل بشود. اکنون بالغ بر ۴۰ تا۵۰ درصد شرکت‌های این حوزه در انجمن هوش مصنوعی وجود دارند.»

«فرامرز رستگار»، دبیر و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، در این نشست او گفت: «به نظر من این نمایشگاه می‌تواند به‌گفتن آموزشگاهی عملی برای هیئت‌دولت تازه محیط زیاد خوبی باشد. هنگامی داخل حوزه ارتباطات و اقتصاد دیجیتال می‌شویم، به شناخت و آگاهی بهتری برای اداره امور سرزمین نیاز داریم. او گفت و گو گسترش ICT فقط به وزیر ارتباطات مربوط نیست و چندین دستگاه دولتی دیگر ازجمله سازمان برنامه بودجه، وزارت نیرو و وزارت صمت هم مسئول می باشند.»

وی او گفت: «درصورتی‌که این سازمان‌ها با برنامه و هماهنگی به جلو حرکت نکنند، قطعاً برآیند مساعد نخواهیم داشت.»

در ادامه این نشست، «منصور غلامی»، معاون اداره کل راهبردی مطرح‌های کلان فناورانه وزارت ارتباطات، او گفت: «نهادهای حاکمیتی همچون وزارت ارتباطات همیشه از مطرح‌های فناورانه حمایتمی‌کند. منابعی را نیز در نظر گرفته‌ایم و تلاش می‌کنیم از شرکت‌هایی که دستاوردهایشان را در نمایشگاه کیتکس ۲۰۲۴ رونمایی می‌کنند، حمایتکنیم.»

«سادینا آبایی»، رئیس کمیسیون فاوا اتاق بازرگانی ایران، او گفت: «نمایشگاه کیتکس پروتکل‌های خاص خودش را دارد. قرار است ارتباطی بین حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات هم با بازار بین‌الملل هم دولت آینده شکل بگیرد که می‌تواند دستاوردهای خوبی داشته باشد.»

«محمدمهدی آقارفیعی»، مدیر خانه نوآوری و فناوری ایران (iHit)، او گفت: «همه توان خود در مجموعه iHit را به کار می‌گیریم تا در حوزه بین‌الملل نمایشگاه کیتکس قیمت‌افزوده خوبی داشته باشیم.»

«سمیه قاصدی»، مجری نمایشگاه کیتکس، نیز در این نشست اظهار کرد: «محورهای نمایشگاه کیتکس ۲۰۲۴ هوش مصنوعی، شهر هوشمند، فناوری‌های نوین مالی، اینترنت اشیا، هنرهای تصویری و رسانه دیجیتال است.»

«اسماعیل ثنایی»، نایب‌رئیس انجمن هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران، نیز با اشاره به اغاز فعالیت دولت چهاردهم تا زمان برگزاری این نمایشگاه، او گفت: «معتقدم زمان برگزاری این نمایشگاه زمان خوبی است تا مدیران تازه با فضای خدمات و حوزه ارتباطات آشنا شوند. او گفت و گو بین‌المللی بودن زیاد اهمیت دارد و به‌نظرم جایگاه این نمایشگاه در قیاس با نمایش الکامپ که چندی پیش برگزار شد،‌ اراعه فرصتی مناسب برای تشکیل ارتباطات بین‌المللی است.»

ثنایی، خاطرنشان کرد: «دولت‌ها در دنیا از نقش تصدی‌گری کنار رفته‌اند. ۹۶ درصد نوآوری‌های سطح دنیا را بنگاه‌ها انجام خواهند داد و قسمت مقداری را دولت‌ها. الزام دارد از صاحب‌نظران این حوزه در نمایشگاه کیتکس دعوت کنیم.»

فرامرز رستگار در نشست خبری کیتکس ۲۰۲۴

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت