نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار
مراسم اختتامیه دومین دوره بوتکمپ «هممسیر» در روز چهارشنبه ۲۱ شهریور در مشهد برگزار شد. این بوتکمپ که اجرای آن ۶ هفته طول کشید، توسط نقشه و مسیریاب «نشان» برای علاقهمندان به رشته کامپیوتر در شهر مشهد برگزار شد و شرکتکنندگان برای ورود به بازار کار یا ترقی شغلی آماده خواهد شد.
در این مراسم که با وجود مدیر عامل نشان، تیمِ منتورها و اساتیدی از دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، شرکتکنندگان گواهی وجود در کمپ را دریافت کردند.
«جواد عامل»، مدیر عامل نشان، در این جلسه گفت که بوتکمپ «هممسیر» علاوهبر توانایی یک مسئولیت اجتماعی در جامعه، با تشکیل فضای شاداب یادگیری، تاثییر مثبتی روی افرادی میگذارد که بهنحوی دچار این بوتکمپ می باشند و انرژی و نیروی خوبی به تیم نشان تزریق میکند.
عامل به شرکتکنندگان در بوتکمپ او گفت: «در هر سفری، دو دیدگاه وجود دارد: برخی اعتقاد دارند که «مقصد» با اهمیت ترین قسمت سفر است و برخی دیگر بر این باورند که «لذت بردن از مسیر» اهمیت بیشتری دارد. اما حقیقت این است که هیچکدام از این دو بهتنهایی مقصد نیست. آنچه در نهایت اهمیت دارد، تغییراتی است که ما در طول مسیر در خود تشکیل میکنیم. این چنین ازمایش ها و سفرهایی، فرصتی می باشند تا انسانهای خردمندتری شویم و با دیدی گستردهتر و عمیقتر به زندگی و جهان نگاه کنیم.»
«سعید مددی»، مدیر برگزاری بوتکمپ «هممسیر» نیز در رابطه اهداف این بوتکمپ او گفت: «همکاری و ربط با جامعه دانشجویی، بهگفتن نیرویی نوآور و پر انرژی، مدام نقشی کلیدی در نشان داشته و قسمت مهمی از اندوخته انسانی ما را راه اندازی داده است.»
به حرف های او، در برگزاری این کمپ تعریف جدیدی از خلق قیمت در یک چرخه توانمندسازی دوطرفه اتفاق افتاده است. به این شکل که دانشجویان و علاقهمندان میتوانند محیط کار واقعی را توانایی کنند و نشان هم با تشکیل ارتباطات عمیقتر در جامعه فنی و مهندسی، میتواند به رشد خود و اکوسیستم پشتیبانی کند.
سعید مددی اصرار میکند که تلاش شده سرفصلهای کمپ کاملا بهروز و مطابق نیاز واقعی بازار کار باشد و یقیناً همه چیز در این بوتکمپ تنها بر پایه یادگیری است و هیچ خروجی که در محصول نشان مورد منفعت گیری قرار بگیرد، تشکیل نمیبشود.
«امیررضا عتباتی»، مدیر اندوخته انسانی نشان نیز در رابطه تعداد افرادی که ثبتنام کرده و پذیرفته شدهاند و نحوه همکاری با آنها در آینده او گفت: «تعداد ۶۷۱ نفر در بوتکمپ امسال ثبتنام کردند که با برگزاری ۲ آزمون الگوریتمی و تخصصی و یک جلسه مصاحبه، ۴۲ نفر برای شرکت در بوتکمپ انتخاب شدند. ۳۳ نفر آنها بهزمان ۶ هفته یکسری تسکها را با راهنمایی منتورها انجام دادند و در تعدادی کارگاههای تخصصی و عمومی شرکت کردند. با برسیهایی، تعدادی از شرکتکنندگان برای همکاری در نشان پذیرفته خواهد شد. ما معتقدیم حتی اگر ارتباطی که با شرکتکنندگان برقرار شده، تبدیل همکاری نشود، دوستیهایی شکل گرفته که به ترویج فرهنگ انتقال توانایی و یادگیری پشتیبانی کرده است».
در این مراسم، «سعید ابریشمی»، دانشیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی و «حسینعلی اخلاقی» امیری، سرپرست دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی، به عیب سخن بگوییدهایی درمورد تعامل خوب نشان با دانشگاه و مسئولیت اجتماعی آن در پرورش نیروی حرفهای برای ورود به بازار کار پرداختند.
این چنین، ۳ نفر از شرکتکنندگان بوتکمپ درمورد توانایی و دستاوردهای این ۶ هفته سخن بگویید کردند و از اهمیت یادگیری تواناییهای نرم در کنار تواناییهای سخت، یاد گرفتن تصمیمگیری و تفکر مهندسی در یک محیط واقعی و نترسیدن از ناکامی، توضیح دادند.
در آخر، گواهینامههای وجود در بوتکمپ به شرکتکنندگان اهدا شد و دومین بوتکمپ «هممسیر» به آخر رسید. ملزوم به ذکر است که ۹ نفر دیگر از داوطلبان بوتکمپ «هممسیر»، در تخصص دیتا قرار است دورهای یک هفتهای را با همراهی منتورهای متخصص این رشته سپری کنند.
دسته بندی مطالب