عمیق‌ترین پرتره جهان مرئی توسط تلسکوپ هابل منتشر شد

عمیق‌ترین پرتره جهان مرئی توسط تلسکوپ هابل انتشار شد


۹ مارس ۲۰۰۴، اخترشناسانی که با تلسکوپ فضایی هابل کار می‌کردند، از عمیق‌ترین پرتره جهان مرئی که تا آن موقع به‌دست آمده‌ می بود، رونمایی کردند.

این منطقه که میدان فوق عمیق هابل (HUDF) نامیده‌ می‌بشود، اولین کهکشان‌هایی را مشخص می کند که از به‌کلمه «عصر تاریک» بیرون می‌آیند.

عصر تاریک زمان اندکی بعد از بیگ‌بنگ است که اولین ستاره‌ها مجدد کیهان سرد را گرم کردند. عکس تازه باید بینش‌های بی‌سابقه‌ای درمورد این که چه نوع اجسامی زمان‌ها پیش جهان را مجدد گرم کرده‌اند، اراعه دهد.

این نما درواقع دو عکس جداگانه است که توسط دوربین مادون قرمز نزدیک و طیف‌سنج هابل (NICMOS) گرفته‌ شده‌ است.

هر دو عکس کهکشان‌هایی را نشان خواهند داد که تابه‌حال آن‌قدر ضعیف بودند که توسط تلسکوپ‌های زمینی یا حتی در نگاه‌های دور قبلی هابل، به نام میدان‌های عمیق هابل، که در سال‌های ۱۹۹۵ و ۱۹۹۸ گرفته شده می بود، دیده شوند.

عمیق‌ترین پرتره جهان مرئی توسط تلسکوپ هابل انتشار شد.webp

تصاویر هابل برای جست‌و‌جوی کهکشان‌هایی که بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ میلیون سال بعد از انفجار بزرگ وجود داشته‌اند، منفعت گیری شد. یک سوال کلیدی برای اخترشناسان این است که آیا جهان در این زمان، همانند وقتی که کیهان ۱ تا ۲ میلیارد سال سن داشته است به‌نظر می‌رسد؟

میدان عمیق در عکس شامل نزدیک به ۱۰۰۰۰ کهکشان است. در عکس‌های زمینی، قسمتی از آسمان که کهکشان‌ها در آن قرار دارند تا حد بسیاری خالی است.

این منطقه که در صورت فلکی کوره قرار دارد، آن‌قدر خالی است که تنها نزدیک به هفت ستاره در کهکشان راه شیری را می‌توان در عکس مشاهده کرد.



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *