[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار احتمالا شما هم تبلیغهای گوناگون درمورد نوشابه زیرو و پیشنهاد آن به دیابتیها را دیدهاید. در دنیایی که مصرف نوشیدنیهای شیرین به یکی از عوامل مهم اپیدمی چاقی و دیابت تبدیل…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار احتمالا شما هم تبلیغهای گوناگون درمورد نوشابه زیرو و پیشنهاد آن به دیابتیها را دیدهاید. در دنیایی که مصرف نوشیدنیهای شیرین به یکی از عوامل مهم اپیدمی چاقی و دیابت تبدیل…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار توالت برای تعداد بسیاری افراد به یک پناهگاه برای فرار از شلوغیهای زندگی و داشتن چند دقیقه زمان شخصی تبدیل شده است. اما در سالهای تازه افراد در توالت سرگرم اسکرولکردن…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار لیست کامل تخصص های پزشکی؛ به چه پزشکی مراجعه کنیم؟ – چطور چطور سلامتی لیست کامل تخصص های پزشکی؛…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار شبکه اجتماعی ایکس سرویس مطلبرسانی XChat خود را برای کاربران بیشتری در دسترس قرار خواهد داد. به نقل از تک کرانچ، ایلان ماسک در خرداد ماه سال جاری از اراعه سرویس…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار ویندوز ۱۱ به محبوبترین نسخه از سیستمعامل دسکتاپ مایکروسافت در سراسر جهان تبدیل شده است. این سیستمعامل تا آخر آگوست ۲۰۲۵ معادل ۴۹.۰۲ درصد از سهم بازار را در اختیار داشته…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار در قابلمهای بزرگ، شیر را جوش بیاورید. سپس حرارت را کم و برنج شستهشده را به آن اضافه کنید. آنها را هم بزنید و بگذارید روی شعله متوسط رو به پایین…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار کَبَر (جوانهی نارس گیاه «کاپاریس اسپینوزا» است) با نامهای داغ قارپوزی، هندوانه کوهی و خیاروک با طعم و رایحهی خوب خود بهگفتن چاشنی یا برای تزیین غذاها کاربرد زیاد دارد. کبر…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار سلب مسئولیت: دیجیاتو فقط نمایشدهنده این متن تبلیغاتی است و تحریریه مسئولیتی درمورد محتوای آن ندارد. هیچ صاحب کسبوکاری نیست که شبها با خیال راحت سر روی بالش بگذارد و به…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار کتاب جدیدی با نام «دریای درخشان: رنگ و نور در دنیای زیرآب» (The Radiant Sea: Color and Light in the Underwater World) انتشار شده که ۹ عکس منحصربهفرد از شگفتیهای دنیای…
[ad_1] نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار تا به حال فکر کردهاید چرا یک تکه شکلات میتواند طعم میوهای و گُلی داشته باشد، در حالی که فرد دیگر طعمی آجیلی و عمیق دارد؟ زیاد تر ما فکر میکنیم…