نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار
«سردار تیمور حسینی»، رئیس پلیس راهور فراجا، از برونسپاری برخی امور و خدمات پلیس راهور در قالب مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک خبر داد. پلیس راهور تصمیم دارد این برنامه را طی سال ۱۴۰۳ اجرایی کند. این مؤسسات زیر نظر پلیس راهور برخی خدمات ترافیکی را اراعه خواهند کرد.
یقیناً فعالیت مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک تنها در بعدعرصه و به طور نرمافزاری خواهد می بود. این مؤسسات ربط نزدیک و چهره به چهره با شهروندان نخواهند داشت. نحوه فعالیت این نیروها همانند پلیس نیست، ازاینرو جلوی شهروندان را نمیگیرند و برای آنها جریمه ثبت نمیکنند. ماموریت مهم این مؤسسات پیمانکاری، راهاندازی و مدیریت سامانههای هوشمند برای ثبت تخلفات و اظهار به پلیس است.
توضیح نحوه فعالیت مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک از زبان رئیس پلیس راهور
سردار حسینی در توضیح نحوه فعالیت مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک، ایناین چنین او گفت: «در نظر داریم که در سال تازه قسمت قابلتوجهی از خدمات پلیس راهور، بهخصوص درزمینه ثبت تخلفات رانندگی را به این مؤسسات واگذار کنیم، بهنحوی که قرار است این مؤسسات با منفعت گیری از تجهیزات الکترونیکی و نه بهصورت دستی، در محدودههای جغرافیایی مشخصی که اراعه خدمات ترافیکی در آن محدودهها به آنها واگذار خواهد شد، با مجوز پلیس راهور نسبت به کنترل تخلفات رانندگی عمل کنند.»
او در ادامه افزود: «شرکتهایی که توانایی فنی نصب و منفعت گیری از تجهیزات الکترونیکی موردنیاز برای کنترل هوشمند ترافیک را داشته باشند، از نظر پلیس راهور صلاحیت فنی ملزوم برای انجام این کار را دارند؛ یقیناً با دقت به این که این شرکتها قرار است در اراعه خدمات انتظامی به پلیس راهنمایی و رانندگی پشتیبانی کنند، صلاحیت آنها باید توسط دیگر نهادهای ذیربط نیز قبول بشود.»
نوشته برونسپاری خدمات اعمال جرایم رانندگی توسط پلیس راهور به مؤسسات خصوصی وقتی اجرایی خواهد شد که آییننامه مربوط به آن توسط پلیس تکمیل بشود. بعد از تکمیل آییننامه، این نوشته باید به تصویب هیئت دولت برسد. رئیس پلیس راهور امیدوار است این اتفاق در سال ۱۴۰۳ رخ دهد.
دسته بندی مطالب