آمریکا و بریتانیا برای آزمایش ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی همکاری می‌کنند

آمریکا و بریتانیا برای آزمایش ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی همکاری می‌کنند_اسکوار


نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی اسکوار

آمریکا و بریتانیا توافق‌نامه مهمی را برای همکاری در عرصه آزمایش ایمنی هوش مصنوعی پیشرفته امضا کردند. بر پایه این توافقنامه، هر دو سرزمین به منظور گسترش راه حلهای «مستحکم» برای برسی ایمنی ابزارهای هوش مصنوعی همکاری خواهند کرد. این همکاری اولین توافق دوجانبه درمورد ایمنی هوش مصنوعی در جهان است.

بر پایه گزارش BBC، مقصد مهم توافق‌نامه بریتانیا و آمریکا تشکیل یک رویکرد مشترک برای برسی جدا گانه ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های بزرگی همانند گوگل، آنتروپیک و OpenAI است. به‌عبارتی، مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی بریتانیا و همتای آن در ایالات‌متحده، باهم مجموعه‌ای از آزمایش‌ها را برای برسی خطرات و مطمعن از ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی پیشرفته گسترش خواهند داد.

آمریکا و بریتانیا برای آزمایش ایمنی مدل‌های هوش مصنوعی همکاری می‌کنند_اسکوار ۴

همکاری آمریکا و بریتانیا برای بازدید ایمنی هوش مصنوعی

آمریکا و بریتانیا درحال برنامه‌ریزی برای به‌اشتراک‌گذاشتن دانش فنی، اطلاعات و حتی پرسنل به‌گفتن بخشی از این شراکت می باشند و به نظر می‌رسد یکی از اهداف اولیه آن‌ها انجام یک آزمایش مشترک روی یک مدل هوش مصنوعی عمومی باشد.

«میشل دونلان»، وزیر علوم بریتانیا که این توافق‌نامه را امضا کرد، حرف های است که آن‌ها باید سریع عمل کنند، چون انتظار می‌رود نسل جدیدی از مدل‌های هوش مصنوعی در سال آینده میلادی اراعه بشود. این دو سرزمین بر این باورند که مدل‌های آینده می‌توانند هوش مصنوعی را منقلب کنند و تا این مدت اشکار نیست که چه توانمندیهایی دارند.

این همکاری اولین توافق دوجانبه درمورد ایمنی هوش مصنوعی در جهان است، اگرچه هم ایالات‌متحده و هم بریتانیا تصمیم دارند در آینده با دیگر کشورها نیز همکاری کنند. «جینا ریموندو»، وزیر بازرگانی ایالات‌متحده او گفت که این شراکت کار مؤسسه‌های ایمنی هوش مصنوعی دو سرزمین را در بازدید و از بین بردن خطرات، چه برای امنیت ملی و چه برای جامعه، شدت می‌بخشد.

درحالی که این شراکت خاص روی آزمایش و برسی هوش مصنوعی متمرکز است، دولت‌های گوناگون در سراسر جهان نیز قوانینی را برای کنترل ابزارهای هوش مصنوعی تشکیل کرده‌اند. چندی پیش، قانون‌گذاران پارلمان اروپا، قانون هوش مصنوعی یا AI Act را تصویب کردند. یکی از اهداف این قانون، جلوگیری از سوءاستفاده از هوش مصنوعی برای جعل هویت افراد است.

دسته بندی مطالب

کسب وکار

تکنولوژی

اموزشی

سلامت



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *